VIZ 70 AT

Ulazna vrata u sistemu aluminijum-drvo Konstrukcija ulaznih vrata od strukturnih aluminijumskih profila sa prekinutim termičkim mostom i obloge od masiva drveta na strani enterijera. Bazna debljina 87mm. Termički prekid na aluminijumskim profilima izvršen je trakama od poliamida. Standardna debljina ispune je 30mm. Žljebovi za okov smešteni su na aluminijumskim, termički branjenim profilima, tako da u pogledu trajnosti i preciznosti funkcionisanja okova poseduje sve prednosti aluminijumskih vrata. Mogućnost otvaranja spolja i unutra. Dizajnerske specifičnosti konstrukcije su čiste, oštre linije i ravne površine.

VIZ 70 AT tip 1

Kompozitna zastakljena ulazna vrata Kompozitna zastakljena aluminijumska vrata. Vrata se mogu otvarati prema spolja ili prema unutra. Zastakljivanje se vrši paketom stakla debljine 30mm, vrstom stakla po izboru projektanta. Brava na vratima može biti sa mono i višestrukim zabravljivanjem, takođe, moguća je i ugradnja uređaja za kontrolu ulaska i izlaska. Vrstu rukohvata ili kvake određuje projektant iz ponude dostupne na tržištu. Šarke na vratima su cilindrične, aluminijumske ili od nerđajućeg čelika. Postoji i mogućnost ugradnje nasadnih šarki.

VIZ 70 AT tip 2

Kompozitna ulazna vrata sa ispunom od standardnih dekorativnih panela Vrata sa ispunom od standardnih, dekorativnih panela, dostupnih na tržištu. Vrata se mogu otvarati prema spolja ili prema unutra. Ispunu u krilu čini dekorativni sendvič panel, dostupan na tržištu, po izboru projektanta. Ram krila je vidljiv sa obe strane. Kod odabira panela svetlije boje, sa unutrašnje strane krila moguća je ugradnja bez dihtunga iz estetskih razloga. Brava na vratima može biti sa mono i višestrukim zabravljivanjem, takodje moguća je i ugradnja uređaja za kontrolu ulaska i izlaska. Rukohvat i kvaku određuje projektant iz ponude dostupne na tržištu. Šarke na vratima su cilindrične, aluminijumske ili od nerđajućeg čelika, takođe moguća je ugradnja i nasadnih šarki.

VIZ 70 AT tip 3

Kompozitna ulazna vrata sa skrivenim ramom krila Vrata u sistemu aluminijum-drvo, bez vidnog okvira krila. Vrata se mogu otvarati prema spolja ili prema unutra. Aluminijumski lim debljine 3mm moguće je gravirati prema priloženom crtežu ili ponuđenom od strane naših projektanata. Sa unutrašnje strane drveni ram može biti vidljiv ili nevidljiv, prekriven drvenom aplikacijom. Brava na vratima može biti sa mono i višestrukim zabravljivanjem, takodje moguća je i ugradnja uređaja za kontrolu ulaska i izlaska. Rukohvat i kvaku određuje projektant iz ponude dostupne na tržištu. Šarke na vratima su cilindrične, aluminijumske ili od nerđajućeg čelika, takođe moguća je ugradnja i nasadnih šarki.

VIZ 70 AT tip 4

Specijalni dizajn

Okov

Lični karakter ulaznih vrata pokreće za sobom i odabir šarki, kvake, rukohvata, brave, opremljenosti uređajima za kontrolu. Pored standardnih elemenata, dostupnih na tržištu, razvijali smo i dizajnirali još neke koji čine karakteristične detalje na vratima.